Skjul din ip adresse med VPN – Simpel guide til sikkerhed på nettet

Her på biopejsguide handler vi primært om biopejse, men vi syntes også at sikkerhed på internettet er vigtigt, og især når man i vores tid er online hele dagen lang. Derfor vi vil fortælle hvordan du med VPN kan få skjult din ip adresse og være anonym på internettet, så du ikke skal frygte at andre vil misbruge dine oplysninger, når det er så utrolig let at undgå.

Hvad betyder VPN?

VPN betyder ”Virtuel private network” og er en tjeneste som har lavet til opgave at have servere rundt omkring i verden, som deres kunder kan logge på og kørere deres internet søgninger igennem. Du kan altså med en VPN logge på en helt anden server, som måske endda ligger i et andet land, så det ligner at når du besøger en hjemmeside, så er du logget på fra det pågældende land.

Den bedste VPN

Skjul din ip adresse med VPN - Simpel guide til sikkerhed på nettet

Der er mange VPN tjenester tilgængelige på nettet og der er kæmpe konkurence, så det kan være svært at se hvilen af dem der er den bedste VPN. Men VPN-zone.dk har lavet en anmeldelse af de bedste VPN som du kan se her
https://vpn-zone.dk/bedste-vpn-i-danmark/ som giver dig en ide om hvilken af dem valget skal falde på.

Hvad er fordelen ved VPN?

Når man bruger VPN så er der mange fordele, men den primære fordel er at det giver ekstra sikkerhed for dig som bruger. Når du besøger en hjemmeside, vil alle dine informationer nemlig være tilgængelige for hjemmesidens ejere, hvilket også betyder at de kan se alle informationer omkring dig. De kan se hvor du bor, hvem du er og meget meget mere. Derfor kan du med en VPN få skjult din IP adresse, så dette ikke kan ske.

Derudover så kan du også få låst op for geografisk blokerede indhold, som langt størstedelen af VPN brugere rent faktisk køber deres VPN til.

Se amerikansk netflix med VPN

Når du har en VPN så er der også en anden fordel som lige er nævnt kort ovenfor. Men når du har VPN kan du som sagt få det til at ligne at du befinder dig i et andet land. I Danmark så er indholdet på Netflix yderst begrænset i forhold til det indhold de har i USA. Derfor kan du med VPN logge på en server i USA og se alt indholdet som vi normalt er blokerede for.

Det betyder faktisk at du får mellem 5 og 6 gange så meget indhold, uden at betale mere for pakken. Du kan faktisk oprette en konto i USA og få Netflix billigere end i Danmark, da Netflix i danmark er en af de dyreste lande at have netflix i i hele verden. Se her
https://vpn-zone.dk/guide-usa-netflix/ hvordan du får sat Netlix op med VPN og hvordan du får adgang til amerikansk Netflix.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *