Lofthængende biopejse – Indret din stue unikt og stilsikkert

Følger du indretningsråd i dameblade eller får inspiration af de stuer du ser på TV, kan du hurtigt komme til at føle at din stue ligner alle andres. Selvom man selvfølgelig gerne vil have en stue der følger de seneste indretningstrends, er det jo heller ikke sjovt hvis den ikke er unik på en eller anden måde.

lofthængt biopejs

Hvordan man nemmeste finder det unikke frem i sin stue uden at få den til at se helt fjollet ud, kan dog godt være noget af en udfordring. Ved at følge indretningstrends ved man jo at det virker, men når det handler om at finde noget unikt at indrette sin stue med, står man lidt på egne ben.

Det gør du heldigvis ikke længere! I denne artikel kan du finde en masse gode råd til indretningstips, der vil få din stue til at skille sig ud fra mængden på den rigtig fede måde.

Brug møblement til din fordel

En pejs er måske ikke det mest unikke møblement i hele verden. Men hvor mange kender du, der har deres pejs hængende fra loftet? Du tænker måske at det lyder helt absurd. Men en lofthængende pejs er en ganske rigtig ting!

For at kunne hænge din pejs fra loftet, skal du have fingrene i en biopejs. Biopejs er en forkortelse af bioethanol pejs, dvs. en pejs der bruge alkoholen bioethanol som brændstof. Grunden til at det kan lade sig gøre at hænge en biopejs fra loftet, er at den ikke udskiller skadelige stoffer eller røg på samme måde som en normal brændeovn. Den har altså ikke brug for en skorsten, og kan derfor sagtens hænge frit midt i stuen, på soveværelset eller hvor end du skulle have lyst til at have den hængende.

Siden biopejse er et relativt nyt fænomen i Danmark, er du sikret at det ikke er noget du vil støde på i mange andre stuer, og du kan derfor skille dig ud på en måde der er både spændende og lækkert moderne.

Fyld huset op med personlighed

Én ting der aldrig er nogen der kan efterligne er personlighed. Fylder du huset op med gode minder, billeder af familie og venner, og andre gode ting specifikt relaterende til din husstand, kan du være sikker på at din stue vil skille sig ud. Der er trods alt ingen andre der har lige præcis det billede fra Djurs Sommerland sidste sommer med bedstemor og bedstefar.

Du behøves heller ikke at være bange for at den skæve strikkede bamse fra mormor, kommer til at stikke for meget ud blandt alt det du så nænsomt har valgt ud til din indretning. Små hyggelige ting som en strikkede bamse eller et billede, giver blot rummet karakter.