Lær mere om bioethanol til din biopejs

Det er så hyggeligt med ild i pejsen. At have ild til at brænde inden døre er noget, alle og enhver vil forbinde med lutter gode minder. Med bioethanol kan du få hyggen fra brændeovnen, uden at have en rigtig brændeovn!

Ønsket om en BIOETHANOL brændeovn

Det er noget af det hyggeligste at kunne tænde op i pejsen på en regnvejrsdag og bare sidde foran ilden og putte sig med et tæppe og en god bog. Det er en drøm for mange at bo et sted med brændeovn, men det er desværre ikke alle huse og lejlighed, der har ildsteder indbygget. Hvis man for eksempel bor i et stort lejlighedskompleks er det slet ikke sikkert at have brændeovne eller pejse i lejlighederne, fordi man bor så mange mennesker på meget lidt plads, og brændfaren derfor er alt for stor. Men hvad gør man så, hvis man bare gerne vil have hyggen fra en pejs ind i sin stue, når man ikke har en pejs?

Svaret på dine bønner

Bioethanol er rigtig smart, fordi med bioethanol kan man faktisk få en brændeovn ind i stuen, uden at den behøver være indbygget og uden man behøver en skorsten.
Der findes nemlig noget, der hedder en biopejs. En biopejs er en transportabel pejs, hvori man kan tænde op og skabe hygge med ild, uden at man behøver have en rigtig pejs. Det smarte ved biopejsen er, at fordi den arbejder på bioethanol, skal man ikke bekymre sig om røg og os, fordi det er der faktisk slet ikke noget som helst af.
Det er altså en rigtig god måde at få skabt den sande pejsestemning med hygge og varme og flammer, et tæppe og en god bog, uden at man nødvendigvis skal være bosat i et hus eller en lejlighed, hvor der er en pejs eller en brændeovn indbygget.

bioethanol biopejs

En bioethanol biopejs er både hyggelig og meget moderne at se på. Dens design er tidløst, elegant og med meget bløde linjer, der giver den en naturlig plads i ethvert rum. Bioethanol  biopejsen er nem at flytte rundt med, og den står på en stålfod, og det gør, at den ikke efterlader mærker i gulvet eller på gulvtæppet.

Der findes også en anden variant af bioethanol biopejsen. Den originale kommer som sagt på en stålfod, mens den anden variant hænger fra loftet!