Forsikringer til hjemmet – Disse bør alle hjem have

Der er nogle bestemte forsikringer som alle hjem bør have, uanset om du bor i hus eller lejlighed. Her i biopejsguide.dk skriver vi primært om biopejse, men vi vil også gerne fortælle hvilke forsikringer du ellers bør have, men naturligvis har vi også beskrevet hvordan du forsikre din biopejs bedst muligt.

Indboforsikring

Forsikringer til hjemmet - Disse bør alle hjem have

Vi starter med at fortælle om en indboforsikring. En indboforsikring forsikre nemlig alle dine ejendele, hvilket også betyder at de forsikre hvis din biopejs skulle gå i stykker af den ene eller den anden årsag. En biopejs er ikke billig og derfor bør du sørge for at den er forsikret, så du ikke oplevet at den en skønne dag skulle gå i stykker og så skal du ud og købe en helt ny uden at blive dækket for den gamle.

Når du har en indbo forsikring, så dækkes du imod alt lige fra indbrud hvor der er blevet taget nogle af dine egendele til hvis du tager en gryde på din kogeplade i køkkenet, så den går i stykker, og derfor skal udskiftes. Det betyder altså at den dækker alt som er i dit hjem eller følger med til dit hjem som er genstande eller ejendele.

Pris

Prisen på en indboforsikring er meget forskellig, men du skal nok forvente at du kommer til at betale mellem 2000 og 5000 kroner for en almindelige indboforsikring, afhængig af ting som alder, hvilke ejendele du har, forsikringshistorik og yderligere forsikringsprodukter hos samme forsikringsselskab.

Hundeforsikring

En hundeforsikring er naturligvis kun gældende til dem der har hund. Men en hundeforsikring, bedre kendt som en hundeansvarsforsikring er lovpligtig og du vil modtage en bøde på 3000 i tilfælde af at du bliver opdaget i ikke at have tegnet den. En hundeansvarsforsikring dækker hvis din hund eksempelvis gør skade på andre dyr, mennesker eller andres ejendom hvilket er nogle af de dyreste skader der kan ske. Derfor bør du overveje om det ikke godt kan betale sig at købe den til netop din hund.

Pris

En hundeansvarsforsikring pris kan variere meget afhængig af hvilken hunderace du har, hvor gammel din hund er samt om den er syg eller rask. hvis din hund er rask, relativt ung og ikke en helt unik hunderace, så kan du forvente at din hundeforsikring kommer til at koste mellem 300 og 600 kroner. Hvis du har en ældre hund, så kan du læse denne artikel omkring forsikring af ældre hund

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *